Search by category:
Egyéb kategória

A somorjai STK a katari fociválogatottal mérkőzhet meg szeptemberben

Szeptember elején egy felkészülési mérkőzés körvonalazódik a somorjai STK és a katari labdarúgó-válogatott között.

A szlovák sportnapilap szerdán délelőtt egy menedzserre hivatkozva megírta, hogy a katariak szeptember 6-án, kedden a II. ligás somorjaiak ellen lépnek pályára.

Megkerestük Horváth Csabát, az STK klubelnökét a hírrel kapcsolatban, aki elismerte: folyamatban van a tárgyalás, de hivatalos megegyezés még nincs. „Perpillanat még nem tudom megerősíteni a tényt, intézzük a dolgokat. Nekünk negyedikére, vasárnapra egy bajnoki mérkőzésünk van kiírva a homonnaiak ellen. Ha annak a meccsnek sikerül korábbi időpontot találni, akkor bevállalnánk a mérkőzéstˮ – mondta, hozzátéve, hogy az esetleges helyszínről egyelőre nem tud információkkal szolgálni.

Az idei labdarúgó-világbajnokságnak otthont adó katariak a napokban kezdték meg ausztriai edzőtáborozásukat, ami egészen szeptember végéig tart majd. A szlovák ötödosztályú Domaniža csapata kedden bejelentetette, hogy augusztus 27-én, Bécsben játszik felkészülési mérkőzést a vb-házigazda ellen. A Šport értesülései szerint a Domaniža előtt a katariak látókörében ott voltak a hegysúriak és a csilizradványiak is.

Read More

Post Comment