Search by category:
Egyéb kategória

Egyre több a valóban olcsó, last minute tengerparti nyaralás

 Már 307 euróért is talál tenger­parti nyaralást, aki még a nyá­ri szezonban, szeptemberben szeretne egyet csob­banni. A legolcsóbb all inclusive nyaralás 346 euró, ami a nyári mé­regdrága árszinthez képest jelentős csökkenés.

Megnéztük, mennyibe kerülnek a tengerparti nyaralások a nyári szezon végére, és mi is meglepőd­tünk az árlistán. Az egy hónnappal ezelőtti árszínvonalhoz képest sok­kal kevesebbe kerül egy nyaralás, vannak helyek, ahol szinte féláron kínálják ugyanazt, mint egy pár héttel korábbi érkezés esetén.

A legolcsóbb célállomás továbbra is Bulgária, a Naposparton már 307 euróért tudunk foglalni repülős, tengerparti nyaralást, a legolcsóbb all inclusive vakációt is itt találjuk, ennek az ára még a 350 eurót sem éri el – ami mindenképpen kedve­zőnek mondható egy négycsillagos, jó minőségű hotelben.

Jelentősen csökkentek az árak Eu­rópán belül is, míg korábban a spanyol, görög nyaralások 500-600 eurótól kezdődtek, most már 422 euróért is foglalhatunk egy nyara­lást Mallorca szigetén (félpanziós ellátással), szintén itt van a legol­csóbb spanyolországi all inclusive nyaralás is – 507 euróért. Görögor­szágban a legolcsóbb nyaralás 444 euró félpanzióval, aki all inclusive szolgáltatást szeretne, annak leg­alább 519 eurót kell fizetnie – ami szintén kedvező árnak minősül, fő­leg egy ilyen drága nyári szezonhoz viszonyítva.

Törökország továbbra is olcsó, sok­kal kedvezőbb áron érhető el, mint a járvány előtt, hasonló időszakban, a legolcsóbb all inclusive nyaralás 447 euró négycsillagos hotelben, aki inkább az ötcsillagos luxust vá­lasztaná, az már 497 euróért talál ilyen szállodát.

Bár a korábban mindig olcsó Egyiptom az idén a drágább cél­állomások közé tartozik, a legol­csóbb négycsillagos nyaralás 533 euró, ötcsillagos pedig 592 euró (mindkettő all inclusive ellátással), ám gyakran bukkannak fel extra kedvezmények indulás előtt, ami­kor ugyanezek a szállások 400-450 euróért is foglalhatók.

Read More

Post Comment