Search by category:
Egyéb kategória

A magyar lányok után a fiúkon a sor

Split |

A magyar női vízilabda-válogatott szerdán 9:19-re legyőzte Franciaországot, így az ötödik helyért játszhatnak pénteken. A férfiak csütörtökön 18 órától a spanyolokkal küzdenek meg a fináléért.

A francia–magyar meccs a papírformának megfelelően indult, a 4. percben 0:4-nél időt is kért Franciaország szövetségi kapitánya. Az első negyed végén 2:6-ot mutatott az eredményjelző. A második nyolc percben egyenlően osztoztak a gólokon a csapatok. A harmadik játékrészt újra néggyel, a negyediket kettővel nyerte Magyarország, így 9:19-re győzte le ellenfelét. Az ötödik helyért pénteken 17.30-tól, a lapzártánk után véget ért, horvát–izraeli mérkőzés győztesével játszanak a magyar lányok.

Jöhet a következő

„Eddig mindig a rossz kezdésről beszéltünk, most az jó volt, de utána kicsit belekényelmesedtünk. Ugyanolyan hibák történtek, mint az előző mérkőzéseken. Ezeket videózzuk, de most már ki kéne őket javítani. Ezt a meccset megnyertük, most már jöhet a következő” – értékelt lapunknak a mix zónában a kiskövesdi Máté Zsuzsanna.

A legjobb ellenfél

„Láttam őket játszani, illetve voltunk kint náluk az Eb előtt két és fél napig, úgy gondolom, hogy most ők itt a legjobb csapat. Minden meccsnek úgy megyek neki, hogy van esély. A vége felé haladunk, egyre nehezednek az ellenfelek. A spanyol válogatott az egyik leggyorsabb, legösszeszedettebb társaság, ráadásul most nyertek világbajnokságot, ami miatt nagyobb önbizalommal érkezhettek ide. Ismeri egymást a két csapat, mi is alaposan megismertük őket mikor velük edzettünk. Láttuk azért, hogy van egy-két gyenge pont, amire lehet alapozni. Felkészülünk belőlük, mindent meg fogunk tenni az elődöntőben is” – nyilatkozta még a Montenegró elleni siker után Varga Zsolt, a férfiak szövetségi kapitánya, aki jól érezte, hogy a vb-címvédő legyőzi majd Görögországot és velük mérkőzhetnek meg a legjobb négy között. A másik elődöntőben a házigazda horvátok az olaszokkal játszanak.

Read More

Post Comment