Search by category:
Egyéb kategória

A bősi Duna-parton zene szólt

Szeptember első szombatján negyedik alkalommal szervezték meg a Bősi Dunai Búcsút, kint az öreg Duna mellett, gyönyörű környezetben, a Cafe Kompa területén. A rendezvény szervezői mindent alaposan előkészítettek, beleadták szívüket-lelküket, hogy kicsiktől a nagyokig mindenki jól érezze magát.

Szabó Valéria, az egyik főszervező elmondta, hogy régi hagyományt szerettek volna újraéleszteni, hiszen valamikor a Csemadok-rendezvények is a Duna partján zajlottak. A rendezvényt Fenes Iván polgármester nyitotta meg, majd a közkedvelt magyarnóta-énekes páros, Dóka Zsuzsa és Bősi Szabó László fellépésével elkezdődött a gazdag program. A fellépők között ott volt Orevec Szilvia, Sissi, akit a Slágertévéből ismerhettek a jelenlevők, Dósa Diana és a bősi nyugdíjasklub tagjai is énekeltek, majd Tóth Rita zumbával mozgatta meg a közönséget. Ezután Szandi hastáncbemutatója következett, majd ismét Sissi szórakoztatta és táncoltatta meg a jelenlévőket.

Míg a felnőttek szórakoztak, a gyerekek arcfestésen, kézműves foglalkozáson vehettek részt, a bősi tűzoltók habpartit varázsoltak nekik. A rendezvény házigazdája, Dovičovič Alexandra Sendy, aki nemcsak a műsort vezette, hanem mindenben a szervezők segítségére is volt. Ételből-italból sem volt hiány, igazi búcsúi hangulatban telt a nap, mely utcabállal ért véget DJ Kovi közreműködésével. A résztvevők elégedetten távoztak, családias jó hangulatról számoltak be, és abban reményben távoztak, hogy jövőre ismét lesz Dunai Búcsú.

A teljes írás a nyomtatott Vasárnap 2022/38. számában jelent meg 

Aki vásárlás helyett előfizetné a Vasárnapot, az most egyszerűen megteheti: https://pluska.sk/predplatne/vasarnap/#objednat-tlacene

Read More

Post Comment

Generated by Feedzy