Search by category:
Egyéb kategória

Rablókat fogtak Dunaszerdahelyen és Nagymegyeren

Dunaszerdahely/Nagymegyer |

A 29 éves férfi Nagymegyeren egy lakásba tört be, ahonnan tévét, laptopot, de arany ékszereket is ellopott.

A rendőrség eljárást indított egy 29 éves férfi ellen, aki július elején egy nagymegyeri lakóházba tört be. Amíg a lakás tulajdonosai szabadságukat töltötték, addig a férfi tévét, laptopot, hangszórókat, de arany ékszereket is, láncokat, érméket és fülbevalókat lopott el az otthonukból, összesen 1 600 eurós kárt okozva ezzel az ott lakóknak.

A betörő egy másik férfin keresztül, egy internetes bazáron keresztül 350 euróért adta el a tévét és a laptopot. A rendőrségnek sikerült visszaszereznie az eltulajdonított és eladott tárgyakat, amiket vissza is szolgáltattak eredeti tulajdonosának.

A rendőrség további két személy ellen, egy 39 és egy 47 éves férfi ellen indított eljárást, akik augusztus 11-én két autót törtek fel Dunaszerdahelyen. A Fiat Ducato és a Peugeot Boxer típusú járműből több mint 1 400 euró értékben tulajdonítottak el fúrókat, láncfűrészeket és egyéb munkaeszközöket. A nyomozás során kiderült, hogy a két férfi egy zálogházba adta be az ellopott tárgyakat, így sikerült visszaszerezni azokat.

A bűnösöket akár két év szabadságvesztésre is ítélhetik.

Read More

Post Comment