Search by category:
Egyéb kategória

VIDEÓ: „Miben fogadunk, hogy tudok énekelni?“ – véget ért a 11. X-faktor válogatója

A cikkben szereplő videók jól demonstrálják a válogató minőségbeli sokszínűségét.

A válogató első sokkoló élménye a Fekete testvérekhez köthető, akik egymás után léptek színpadra. Róbert kezében telefonnal jelent meg a zsűri előtt, mivel bevallása szerint megfázása miatt nem volt ideje megtanulni a szöveget. Amikor Gáspár Laci közölte vele, hogy nem tud énekelni, a férfi visszakérdezett: „Miben fogadunk, hogy tudok?“. A testvérpár másik tagjának produkcióját a zsűri alig bírta végighallgatni. Feketéék összesen nyolc nemmel távoztak a műsorból.

Utánuk következett az Erdélyből származó 15 éves Fülöp Denisa, aki Lara Fabian Je t’aime című dalát adta elő. A mentorok állva tapsolták meg.

A következő versenyző Gaál Melinda volt, aki arra a kérdésre, hogy kivel érkezett, azt válaszolta, hogy egyik oldalán az esélytelenek nyugalma, másik oldalán pedig a lámpaláza áll. A „trió“ nem jutott tovább.

Az X-faktor színpadán egy dán fiú is megfordult, aki egy saját dallal készült, melyet magyar nyelven írt. ByeAlex szerint a versenyző nem a legtehetségesebb énekes, azonban „el tudja adni“, amit csinál.

Egy kommunikáció szakos egyetemista hölgy is szerencsét próbált a színpadon. Azt mondta, „befagyasztotta az egyetemet“ csak azért, hogy most felléphessen. Miután a zsűri megkegyelmezett neki, és levonult a színpadról, csúnyán megbotlott a lépcsőn. Az egyik zsűritag utána is rohant, hogy megkérdezze, nem sérült-e meg.

Ezután érkezett meg Csuka Mónika, aki arra a kérdésre, hogy mivel foglalkozik, úgy felelt, hogy édesanya, és egyedül neveli 13 éves autista fiát, aki mellett, bár kevés szabadideje van, azt énekléssel tölti ki. „Jól tetted, hogy eljöttél“ – mondta neki Gáspár Laci a produkció után.

A műsor végén tűnt fel Gazdag Máté kőműves, aki állítása szerint csak munka közben szokott énekelgetni. A versenyző az egész dalszöveget improvizálta.

(index.hu, cszs)

Read More

Post Comment