Search by category:
Egyéb kategória

Čaputová részvétet nyilvánított az éjszakai tragédiában elhunytak hozzátartózóinak

Zuzana Čaputová köztársasági elnök őszinte részvétét fejezte ki a vasárnap (október 2.) este Pozsony belvárosában történt tragikus autóbaleset áldozatainak családjainak, hozzátartozóinak és barátainak. A közösségi oldalán gyors felépülést kívánt a sérülteknek.

Az elnök a a közösségi médián a felelősségteljes vezetésre híva fel a figyelmet. „Az alkoholnak nincs helye vezetéskor. Amikor a volán mögé ülünk, kérem, mindig hozzunk döntéseket és viselkedjünk felelősségteljesen, hogy tetteink ne okozzanak boldogtalanságot és szomorúságot másoknak” – írta.

Pozsony belvárosában vasárnap nem sokkal 22:15 óra után egy személygépkocsi belehajtott egy Zoch utcán található megállóba. A balesetnek négy halottja és hat sérültje volt a mentőszolgálat munkatársai szerint. A rendőrség arra kéri a Pozsony központjában történt tragikus baleset szemtanúit, hogy jelentkezzenek. A körülményeket jelenleg vizsgálják, forgalomkorlátozások is érvényben vannak. A rendőrség felszólította a polgárokat, hogy lehetőség szerint alternatív útvonalon közlekedjenek Pozsonyligetfalu (Petržalka) felé. 

Read More

Post Comment