Search by category:
Egyéb kategória

A pozsonyi kettős gyilkos apja szerint a fia az áldozat, akivel a titkosszolgálat végzett

A pozsonyi mészárlás elkövetőjének édesapja, Juraj Krajčík nem hiszi, hogy fia magától képes lett volna gyilkolni.

Krajčík úgy gondolja, fiát manipulálhatták a gyilkosság elkövetésével, és egyenesen áldozatként nevezte meg őt a fasiszta ĽSNS párt által működtetett online rádióban – írta a Denník N.

Krajčíknak nem tetszett az a helyzet sem, amelyben a rendőrség megtalálta fia holttestét, és olyan összeesküvés-elméleteket hozott fel, melyek szerint gyermekét kivégezték, az egész ügyért pedig a titkosszolgálat a felelős.

Az elkövető édesapja megerősítette, hogy a fegyver, amellyel a gyilkos lelőtte az áldozatokat, az övé volt, és hogy egy széfben tartotta otthon. Azt viszont, hogy fia hogyan jutott hozzá a kulcsához, nem tudja.

Krajčík szerint fiát sorozatos zaklatások érték a Bajkalská utcai iskolában, ezért mentálisan összeomlott, így átvitték a Skalická utcában található speciális intézménybe.

A gyilkos édesapja elmondta, semmilyen jel sem utalt arra, hogy gyermeke támadást tervezne; éppen a szalagavatójára készült. Krajčík a műsor végén részvétét fejezte ki az áldozatok hozzátartozóinak és szeretteinek.

(denník n)

Read More

Post Comment