Search by category:
Egyéb kategória

Droba ünnepel Pozsonyban, megvédte a megyeelnöki posztját

Juraj Droba ismét győzelmet ünnepel Pozsonyban, megvédte a megyeelnöki posztját. A szavazatok több mint felének összeszámlálását követően kijelentette, hogy az eredmény meglepte, és már biztos győztesnek tekintheti magát.

„Az elmúlt öt év sikertörténet volt Pozsony megye számára” – jelentette ki Droba, és emlékeztetett az elért eredményekre, kiemelve a megye alkalmazottai által elvégzett munkát. Köszönetet mondott az SaS-nek a támogatásért, valamint az együttműködésért a Progresívne Slovensko pártnak és a Tím Bratislavának. Bejelentette, hogy az új megbízatási időszak elején ismét programtervet készít Pozsony megye számára.

Drobának Gratulált Richard Sulík, az SaS elnöke is. „Nagyon büszke vagyok és boldog, hogy ilyen jelöltünk van” – mondta, és újabb sikeres időszakot kívánt Drobának.

Pozsony megyében az eredmények 53,79%-ának összeszámlálását követően Juraj Droba előnye 62,18%-ra nőtt Ján Mažgút (13,81%) előtt a Statisztikai Hivatal által közzétett részeredmények szerint. Mažgút elismerte vereségét és gratulált Drobának.

Read More

Post Comment