Search by category:
Egyéb kategória

Sok helyzet, nulla gól

Somorja |

Nem sikerült megszakítani rossz hazai sorozatukat a somorjaiaknak, az STK-nak zsinórban harmadszor sem sikerült győznie – a II. labdarúgóliga 11. fordulójának pótolt találkozóján gól nélküli döntetlent játszottak a zsolnai fakó ellen.

A hazai kék-fehérek azzal a tudattal léptek pályára, hogy győzelmük esetén felléphetnek a harmadik helyre. Az első kellemetlenséggel már a találkozó előtt szembe kellett nézniük. A bemelegítés alatt izomhúzódást szenvedett a szombaton a Slovan B ellen két gólt szerző Draško Marič-Bjekič és nem tudta vállalni a játékot.

A hazaiak aktívan kezdtek, igyekeztek egyszerűen eljutni a vendégek kapujáig. A közel 300 néző már az első negyedóra végén ünnepelhetett volna, de Csóka Bálint helyezett lövése kijött a kapufáról. Ha a 23. percben a Kachút elleni szabálytalanság után büntetőt ítélt volna a játékvezető, akkor még a vendégek sem tiltakozhattak volna… De a spori továbbot intett.

A szünet után sorra vezették a támadásokat a somorjaiak, de gólt nem sikerült szerezniük. Csóka hagyott ki két százszázalékos lehetőséget, Szabó pedig remek szóló után gyenge lövést eresztett meg Belaník kapujára. A hazaiak készültek a hajrára, átrendezték a soraikat, de a játékvezető meglepetésre erre nem adott lehetőséget. Többek között egy ütközés után két percig állt a játék, de Sučka bíró a 90 perc leteltével azonnal lefújta a meccset, és gyorsan az öltözőbe sietett…

,,A lábamban maradt a győzelem, három gólt szerezhettem volna. A kapufa előtt rosszul pattant a labda, majd már közel volt a kapus. Nem kellett volna egyből elrúgnom, hanem el kellett volna vinnem mellette a labdát. Nagyon bánt a sok kihagyott helyzet. Csalódottak vagyunk, mivel jobbak voltunk. Megyünk tovább, vasárnap a Myjava ellen győzünk – mondta lapunknak Csóka Bálint.

Duducz Tibor, Somorja

Read More

Post Comment