Search by category:
Egyéb kategória

Vigyázat! Ismét csalók portyáznak a Dunaszerdahelyi járásban

A Dunaszerdahelyi járásból is érkezett jelentés.

Az elmúlt napokban több bejelentés is érkezett a rendőrséghez csaló hívásokról. Két esetben a Szenicei, egy esetben pedig a Dunaszerdahelyi járásból.

Egy 84 éves nő fia azzal hívta fel a 158-as segélyhívót, hogy édesanyját egy férfi kereste telefonon azzal, hogy életveszélyben van, ezért rendőröket küldenek a házhoz, előtte azonban számolja össze a pénzét.

Egy másik esetet 11 óra előtt jelentettek: a csalók egy 81 éves nőt azzal hívtak, hogy hamarosan a rendőrség rátöri az ajtót, és mindent elvesz tőle, ezért számolja meg a pénzét.

A harmadik áldozat egy 81 éves néni volt a Dunaszerdahelyi járásból, akinek a telefonban a csalók ügyvédként mutatkoztak be. 25 ezer eurót kértek tőle azért, hogy kiszabadítsák a börtönbe került lányát. Az idős asszony a telefonban azt mondta, neki nincs pénze, és lerakta a kagylót.

A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, hogy ne higgyenek az ismeretlenektől érkező hívásoknak, és mielőbb tegyék le a telefont. Hozzátették, a rendőrségi akcióról sem értesítenek korábban.

Read More

Post Comment