Search by category:
Egyéb kategória

Tardoskedd 13 év után

Újra olvasói között a Vasárnap! Három éve nem voltunk, nem lehettünk közönségtalálkozón (a 2019-es pozsonyi Casino-beli volt az utolsó), már majdnem elfelejtettük, milyen felemelő érzés személyesen is megismerkedni olvasóinkkal. Ám egy nagyon kedves apropó kapcsán november 4-én ismét találkozhattunk a tardoskeddi kedves emberekkel, akik által, mint a beszélgetés során kiderült, pontosan tizenhárom éve részesülhettünk ugyanilyen szerető és felejthetetlen fogadtatásban, mint most.

Mintha el sem telt volna ez a hosszú-hosszú idő, ugyanott folytattuk, ahol akkor abbahagytuk. Csak most plusz büszkeséggel mentünk, hiszen külső munkatársunk, Benkő Tímea első könyve felavatásának is részesei lehettünk. Hűséges olvasóink biztosan emlékeznek az igen népszerű 2010-es Tanárok a katedrán sorozatunkra, melyet éppen az ő neve fémjelez. Na, hát ebből a sorozatból írt ő most regényt, mely ugyancsak olyan sikeres lett, hogy mire felavattuk, már hipp-hopp el is fogyott. Utánnyomásra kell várni épp.

A teljes írás a nyomtatott Vasárnap 2022/46. számában jelent meg

Aki vásárlás helyett előfizetné a Vasárnapot, az most egyszerűen megteheti: https://pluska.sk/predplatne/vasarnap/#objednat-tlacen

Read More

Post Comment