Search by category:
Egyéb kategória

Taylor Swift ismét tarolt, ő az év előadója Amerikában,

Taylor Swift lett az év előadóművésze, és további öt díjat vehetett még át a Los Angelesben megrendezett MTV Amerikai Zenei Díjak átadásán.

Az énekes-dalszerzőnek a hat díjjal együtt már 40 ilyen trófeája gyűlt össze az elmúlt években, több, mint bárki másnak. Az Amerikai Zenei Díjakról közönségszavazás dönt.A 32 éves sztár az elmúlt három évben négy új lemezt és két újra felvett albumot adott ki. Legutóbbi, Midnights című lemezének számai az októberi megjelenés után a Billboard toplistáján rögtön elfoglalták az első tíz helyet. A díjátadón az év előadóművésze díj mellett a kedvenc popalbum és countryalbum trófeáját is elvitte, továbbá Red című 2012-es videóklipjének új felvétele is díjat ért.

Beyonce, Harry Styles, The Weeknd, Drake, Adele és Bad Bunny is több jelöléssel futott neki a gálának. Bad Bunny, a Puerto Ricó-i rapper és énekes a kedvenc latin férfi előadó és Un verano sin ti című lemezéért a kedvenc latin album díjat is elnyerte. A gála műsorát Pink nyitotta meg, aki görkorcsolyával a lábán táncolta és énekelte el Never Gonna Not Dance Again című sikerszámát. Az estén később az augusztusban elhunyt Olivia Newton-Johnra emlékezve a Hopelessly Devoted to You című dalt is előadta.

Az Amerikai Zenei Díj ikonjának díját Lionel Richie kapta. A legjobb új előadó trófeáját pedig Dove Cameron nyerte el, aki idén a Boyfriend című produkcióval került a slágerlisták élére.

Read More

Post Comment