Search by category:
Egyéb kategória

Huncutka: idén popcornos adventi koszorúnk lesz

Múltkor elárultam nektek, hogy idén popcornos adventi koszorúnk lesz. El is készült, és én annyira büszke vagyok az ötletemre, mert valami csodásan néz ki a végeredmény.

Játékos, de mutatós, illik hozzánk. Bár a készítés során úgy kellett megmenteni a kukoricákat, mert majdnem mindent befaltuk, annyira eteti magát ez a nasi. Nektek kész van már az adventi koszorútok? Vasárnap meg is gyújthatjuk rajta az első gyertyát, szóval ha még nincs, addig van időtök elkészíteni. Gyorsan eljött ez a karácsonyi időszak, vagy csak nekem van ilyen érzésem? Próbáljatok egy kicsit lelassulni, hangolódni az ünnepekre. Éljétek meg a pillanatot, legyetek sokat a családdal, töltsetek el együtt minőségi időt. Már várom, hogy igazán hideg legyen, havazzon. Remélem, sok hó lesz a télen. Ti szerettek a hóban játszani? Jajj, és adventi kalendáriumot szoktatok készíteni? Ismertek, minden ilyesmiért rajongok, szóval én biztosan összehozok valamit!

Legyetek jók!

Huncutka

A teljes írás a nyomtatott Vasárnap 2022/47. számában jelent meg

Aki vásárlás helyett előfizetné a Vasárnapot, az most egyszerűen megteheti: https://pluska.sk/predplatne/vasarnap/#objednat-tlacen

Read More

Post Comment