Search by category:
Egyéb kategória

Ipolyság külsős vasárnaposokkal. ÚJSÁGOLÓ

Ha már elkezdtük, miért ne folytatnánk, amíg csak lehet. És amíg csak hívnak. Márpedig Ipolyságra hívtak, nevezetesen Gál Klaudia, a Litera könyvesbolt vezetője, akárcsak a tardoskeddiek, külső munkatársunk, Benkő Tímea Tanári-bemutatója mellé.

Balról jobbra: Jámbor Mónika pedagógus, a beszélgetés vezetője, Benkő Tímea, a Vasárnap külső munkatársa, a Tanári című regény szerzője, Cs Liszka Györgyi főszerkesztő, Mezei Nagy Edit lapmenedzser.

A Pongrácz Magyar Házba eljött másik külső munkatársunk is, Nagy Zsófia, a Vasárnap gazdasszonya, aki ismét nem hazudtolta meg önmagát, két gyönyörű bejglitortával érkezett, hogy meggyőződhessünk róla, receptjei nem csak a képeken jók és szépek. És ismét igazolni tudjuk!

Meghívónk, Gál Klaudia, aki nemcsak kiadványainkat terjeszti már könyvesboltjában, hanem ott helyben a Vasárnapra is előfizetett, hogy ő is családtagunk lehessen.

A lap- és könyvkiadást érintő, kimerítő kérdések után boldogan a szervezőkkel. És a nagy öröm: végre együtt, egy helyen a Vasárnap három különleges munkatársa! Peternai Zsuzsanna, aki Újvárból jött el közénk, Benkő Tímeával és Nagy Zsófiával nemcsak szerzői, szponzorai is a lapnak

A közönség soraiban ott ült a Honti Múzeum és Galéria vezetője, Pálinkás Tibor és a könyvtár munkatársa, Majoros Magdolna is. Köszönjük az érdeklődő, értő beszélgetést.

A teljes írás a nyomtatott Vasárnap 2022/49. számában jelent meg

Aki vásárlás helyett előfizetné a Vasárnapot, az most egyszerűen megteheti: https://pluska.sk/predplatne/vasarnap/#objednat-tlacen

Read More

Post Comment