Search by category:
Egyéb kategória

Heger: A lemondás nem megoldás

Heger: A lemondás nem megoldás

Mészáros Richárd

2022. 12. 18., v – 11:41

Pozsony |

Eduard Heger (OĽaNO) ügyvezető miniszterelnök azt ígéri, a közeljövőben bemutatja vízióját az ország jövőjét illetően.

„Demokrata vagyok. Hiszek az igazságosság, az egyenlőség, a tisztelet, a tolerancia és a béke értékeiben. Meggyőződésem azt súgja, ne adjam fel” – írja Heger a vasárnap közzétett Facebook-bejegyzésében.

„Az igazság az, hogy még messze nem járunk az erőfeszítéseink végén. A jogállamiságért folytatott harc soha nem ér véget. Elindítottuk Szlovákia helyreállítási tervét, és még sok kihívás vár ránk, demokratákra. A csütörtöki szavazás során a demokraták elbuktak, a kritikus pillanatban nem tartottunk össze. De most nem mondhatunk le. Ha frusztráció, düh vagy csalódottság kerít hatalmába minket, veszítünk. Továbbra is meg vagyok győződve arról, hogy több a jó, mint a rossz közöttünk” – folytatja az ügyvezető miniszterelnök.

„Most egyikünk sem adhatja fel. Ha megtennénk, saját hitünket árulnánk el. A maffia pedig pontosan ezt szeretné. Érezhetik a győzelem ízét, de ez csak rövid ideig tart. Szlovákia megmutatta, hogy képes összefogni a kritikus pillanatokban, és megmutatni, hogy a gonosznak nincs helye ebben a társadalomban. Most egy újabb csata kezdődik hazánkért. Igen, a kormányom egy fejezete lezárult. De ez még nem a vége” – áll a bejegyzésben.

A bejegyzés zárásaként Heger azt ígéri, a közeljövőben bemutatja vízióját az ország jövőjét illetően.

Read More

Post Comment