Search by category:
Egyéb kategória

Megszólalt Britney Spears apja

Megszólalt Britney Spears apja

Havran Kati

2022. 12. 20., k – 11:34

Megszólalt lánya ügyében Jamie Spears, aki a Daily Mail napilapnak adott interjút, melyben lánya feletti korábbi gyámságáról és családjáról beszélt. Szavai nagy port kavartak Britney rajongói között.

Egy évtized telt el azóta, hogy Jamie Spears hosszabb interjút adott lánya ügyében. Jamie Spears, aki most hetvenéves, azzal indokolta a gondnokság szükségességét, hogy mindenáron meg akarta védeni lányát, aki a kétezres évek végén idegösszeomlással küszködött. Ekkor lánya személyes és pénzügyei felett is teljes irányítást szerzett, Britney ugyanis képtelenné vált saját döntések meghozatalára. Ha lánya nem kerül gondnokság alá, talán már nem is élne – hangsúlyozta.

A gondnokságot, melyet az apa 2019-ig tartott fenn, nemcsak lánya, hanem annak gyerekeinek élete miatt is helyes döntésnek tartja. Szerinte Britney a gyermekek részleges felügyeleti jogát sem kaphatta volna meg a gyámság nélkül, hogy így volt partnerével, Kevin Federline-nal közösen osztozhasson a tizenéves fiúk nevelésén. Britney gyerekei egyébként jelenleg többnyire apjukkal, Kevin Federline-nal élnek.

Jamie Spears az interjúban lánya pénzügyeiről is mesélt: eszerint a gyámság alatt az anyagi háttere is megszilárdult, ebben pedig a négy kiadott album, a három nagy világkörüli turné, illetve egy Las Vegas-i szerződés is segítette.

Britney az utolsó pillanatban lemondta második Las Vegas-i tartózkodást, arra hivatkozva, hogy szünetet tart a munkában, valójában azonban egy pszichiátriai klinikára vonult. Az énekesnő egy bírósági meghallgatáson ezzel kapcsolatban azt mondta, mindez nem az ő döntése volt, és hogy rettegett az apjától, aki turnékat, illetve rehabilitációs kezeléseket erőltetett rá, gyógyszerekkel tömte, sőt, megtiltotta neki, hogy eltávolítsa a fogamzásgátló spirálját.

Jamie Spears ezekre a vádakra is reagált, szerinte „a média nem hallotta az igazságot, csak Britney vádjait.” Az apa szerint a teljes igazságot még Britney ügyvédje sem ismeri.

Read More

Post Comment