Search by category:
Egyéb kategória

SOKK: Végbelébe szorult első világháborús bombával ment kórházba egy idős férfi

SOKK: Végbelébe szorult első világháborús bombával ment kórházba egy idős férfi

Balaskó Réka

2022. 12. 22., cs – 13:48

A 88 éves férfi miatt evakuálni kellett a kórházat.

Egy franciaországi kórház orvosai szinte sokkot kaptak, mikor egy 88 éves férfi egy végbelébe ragadt első világháborús bombával érkezett az intézménybe.

A Var-Matin portál közölte, hogy a dolgozók attól tartottak, hogy a bomba felrobban, ezért evakuálták a pácienseket. A kiérkező szakértők elmondták, hogy az idős férfi végbeléből kioperált bomba nem jelentett nagy veszélyt.

Mail Online beszámolója szerint a 88 éves páciens szexuális kielégülés céljából használta az első világháborús fegyvert, amelyet saját maga helyezett el a végbelében. Az illető komplikációk nélkül lábadozik a műtét után. Az eltávolítás után kiderült, hogy 20 centiméter hosszú és több mint 5 centiméter széles bomba egy gyűjtői darab volt, amit a francia hadsereg 1900 körül használt.
 

Aloo doctor bu ne.Hospital Sainte Musse, in southern France, evacuated on Saturday after a man showed up with a WW1 shell stuck in his rectum. Bomb squad disposal experts arrived shortly after and determined that there was a minor risk that the shell would blow up, + pic.twitter.com/tMhVkOZb9n— sehun (@sehun_nl) December 22, 2022

Read More

Post Comment