Search by category:
Egyéb kategória

Ütötte-vágta, leforrázta, gyógyszerekkel etette élettársát a 37 éves férfi

Ütötte-vágta, leforrázta, gyógyszerekkel etette élettársát a 37 éves férfi

Mészáros Richárd

2022. 12. 27., k – 13:04

A nő másodfokú égési sérüléseket szenvedett, de nem engedte őt kórházba. Azzal fenyegette, hogy megöli gyerekeit.

A szenicei rendőrség eljárást indított a 37 éves Vincent Š. ellen, aki hosszú ideje fizikálisan és mentálisan is bántalmazta élettárást. 

A gyanú szerint a férfi többször megszúrta, megvágta, ütötte élettárást. Volt, hogy konyhai eszközökkel támadt rá, máskor arra kényszerítette őt, hogy azokat a gyógyszereket fogyassza el, amit ő maga kapott a pszichiáterétől. Emellett a férfi mentálisan is bántalmazta, fenyegette őt. A háztartásban kiskorúak is éltek.

A férfi decemberben egy veszekedés alkalmával forró vizet öntött a nő hátára. A sérült nőnek nem nyújtott segítséget, és azt sem engedte, hogy orvosi segítséget kérjen. Megfenyegette, ha jelentést tesz az esetről, megöli kiskorú gyermekeit. Néhány nappal később a nőnek sikerült a gyerekeivel együtt elszöknie, segítséget kérnie. A nőt ezt követően kórházban kezelték, másodfokú égési sérüléseket szenvedett.

A férfit elfogták, eljárás indult ellene. Amennyiben a férfi bűnössége beigazolódik héttől akár 15 évig terjedő börtönbüntetésre is ítélhetik.

Read More

Post Comment