Search by category:
Egyéb kategória

Idén megrendezik a 11. Pozsonyi Magyar Vigadóbált

Idén megrendezik a 11. Pozsonyi Magyar Vigadóbált

Balaskó Réka

2023. 01. 04., sze – 13:59

A bál 2004-től Pozsonyban a patinás Redutban (Vigadó) kerül megrendezésre, magas színvonalon, de mindenki számára elérhető áron.

Jó napot kívánunk!

Engedje meg, hogy ezennel szeretettel meghívjuk a 2023 január 28.-án megrendezésre kerülő 11. POZSONYI MAGYAR VIGADÓBÁLRA.

Fellép a DÍVÁK együttes: Détár Enikő, Fésűs Nelly, Ladinek Judit a Moulin Rouge és a Sláger Show műsor dalaival. A báli zenét nagy formátumú zenekarok szolgáltatják: a JUST SHOW BAND és MEZEI ERNŐ cigányzenekara.

A bál 2004-től Pozsonyban a patinás Redutban (Vigadó) kerül megrendezésre, magas színvonalon, de mindenki számára elérhető áron. A belépők árai jelentősen alacsonyabbak az egy főre eső költségeknél, s a pozsonyi magyar gimnázium diákjainak szülei még ennél is olcsóbban vásárolhatják meg őket.

Azt a célt követjük ezzel, hogy anyagi helyzetétől függetlenül együtt bálozhasson a maroknyi pozsonyi magyarság, és az ország minden tájáról nagy számban érkező vendégek..

Ennek a nemes elhatározásnak a megvalósításához természetesen támogatókra van szükségünk. Kérjük ezért, hogy januárban mulasson velünk, és legyen a bál támogatója, vagy reklámpartnere. Javaslatunk megtalálható a csatolmányban.

Az esemény kitűnő alkalmat kínál vállalkozása bemutatására – úgy a helyszínen, mint a VIGADÓBÁL médiafelületein. Kapcsolatokat teremthet szlovákiai magyar vállalkozókkal, cégvezetőkkel valamint társadalmi életünk neves személyiségeivel és politikusaival.

Ajándékozza meg üzleti partnereit, munkatársait belépőjeggyel. Biztosan nagy örömmel fogadják majd, és sokkal kisebb költséget jelent vállalatának mint egy önálló cégrendezvény megvalósítása.

„VIGADÓBÁL – Mulatni bolondulásig  Színvonalas környezetben, de kötetlenül. Egy egyszerűségében szép estélyi ruha + egy sötét öltöny/szmoking (nem frakk), s már csatlakozhatnak is hozzánk. Úgy mint az a tíz elsőbálozó diák, akik ráadásul idén is grátisz jegyet kapnak.

 A belépőjegyek 90,- illetve 125,- euróba kerülnek. Az olcsóbbak egy asztal kivételével az iskola diákjainak a szülei számára vannak fenntartva, de ha lehetőségei engedik (szülőként is) kérjük vásárolja a magasabb árú belépőt.

A Duna utcai Magyar Tannyelvű Alapiskola és Gimnázium diákjainak szülei az iskolában igényelhetik jegyeiket.

Kérjük jegyigénylését mielőbb jelezze, de legjobb ha ezt 7 napon belül megteszi. Szeretnénk ugyanis elkerülni azt a kellemetlen helyzetet, amikor a bál előtti hetekben kedves visszajáró vendégeinknek se tudtunk már belépőt biztosítani.

Ha nem tud részt venni a bálon, vagy nem szeret bálozni, de szívesen támogatná rendezvényünket, akkor megteheti ezt támogatójegy vásárlásával is – javaslata szerinti áron.

A Vigadóbál helyszíne: Pozsony
REDUT – Vigadó. A Szlovák filharmónia épülete
Bejárat: Mostová u. 3 (mellett), Bratislava, Szlovákia

Várjuk szeretettel
A Vigadóbál stábja

Read More

Post Comment