Search by category:
Egyéb kategória

Bölcsek, alázatosak és tisztelettudóak – így látja Heger a háromkirályokat

Bölcsek, alázatosak és tisztelettudóak – így látja Heger a háromkirályokat

Mészáros Richárd

2023. 01. 06., p – 11:57

A háromkirályok szolgáljanak példaképként, és jelentsenek biztatást számunkra, hogy új utakra induljunk, és megtaláljunk életünk igazságát – írja Eduard Heger (OĽaNO) megbízott miniszterelnök a vízkereszt napján közzétett bejegyzésében.

„A királyok nagy utat tettek meg azért, hogy lássák a kis gyermeket. Bölcsek, alázatosak és tisztelettudóak, így látom én ezeket a férfiakat” – írja Heger.

„A bölcsesség visz minket előre. Az alázatnak köszönhetően túlláthatunk az egónkon. A tisztelet arra késztet, hogy másokat is elismerjünk” – fogalmazott a Facebook-bejegyzésben az ügyvezető miniszterelnök.

Heger szerint a bölcsesség, az alázat és a tisztelet az, amire a jelenlegi politikai kultúrának és a nemzetnek is a legnagyobb szüksége van, és amiknek köszönhetően Szlovákia is fejlődhet.

„Azt kívánom magamnak, de minden szlovákiai embernek is, hogy legyen bennünk kellő elszántság ahhoz, hogy ott járjunk, ahol helyes, és olyan ajándékokat hozzunk, amelyek örömet okoznak a körülöttünk élőknek” – zárta gondolatait.

Read More

Post Comment