Search by category:
Egyéb kategória

MEGJELENT: Hollywood újabb gyilkosbábu-horrorral jelentkezik

MEGJELENT: Hollywood újabb gyilkosbábu-horrorral jelentkezik

Kulcsár Gábor

2023. 01. 12., cs – 11:45

Már nézhető a szlovákiai mozikban a M3GAN, Hollywood legújabb gyilkosbábu-horrora, mely az utóbbi hetekben népszerű lett a közösségi médiában.

Mától a szlovákiai mozikban is nézhető Hollywood legújabb gyilkos bábujának ámokfutása. A M3GAN többek közt olyan emberek közreműködésével készült, mint James Wan, akinek az első Fűrészt és a Démonok között filmeket köszönhetjük. A történet egy mesterséges intelligenciával ellátott, kislány formájú androidot követ, aki egy napon öntudatra ébred, és hadat üzen mindenkinek, aki akár csak megpróbál közé és a védelme alatt álló kislány közé állni. A film világpremierje még decemberben volt Los Angelesben, ahol a közönség nagyrészt pozitívan ítélte meg humoráért és kreatív horrorelemeiért.

Az utóbbi hetekben a M3GAN kimondottan népszerűvé vált internetes körökben, miután több, vele kapcsolatos TikTok-klip is széles körben elterjedt. A film már pár nappal a megjelenés után többszörösen megtérítette a költségvetését, mától pedig a szlovákiai közönségek is támogathatják!

Read More

Post Comment