Search by category:
Egyéb kategória

Több száz UFO-t érzékelt az amerikai hadsereg

Több száz UFO-t érzékelt az amerikai hadsereg

Csóka Zsófi

2023. 01. 14., szo – 12:46

USA |

Még nem lehet tudni, földi eredetűek-e az objektumok.

Az Egyesült Államok Hírszerző Közössége 510 azonosítatlan jelenséget észlelt az égen. A jelentés szerint az új észlelések csaknem felét emberi eredetűnek nyilvánították.

Több mint 100 objektumot azonban egyáltalán nem tudtak azonosítani. A jelentés szerint az UFO-találkozások továbbra is „az érzékeny légtérben fordulnak elő, ami potenciális biztonsági aggályokat vet fel”.

A 366 új jelentésből 26-ot drónként, 163-at léggömbként, hat légi tárgyat pedig „szennyeződésként” identifikáltak. 171 megfigyelés nem jellemezhető, ami azt jelenti, hogy nincs elegendő információ az azonosításhoz.

A jelentéseket a légkörben előforduló anomáliákkal foglalkozó hivatal vizsgálja. Új, titkosított dokumentumuk szerint az azonosítatlan jelenségekkel való találkozások elemzésére fognak összpontosítani, és együttműködnek a titkosszolgálatokkal azok további értékelésében.

„Semmit nem láttunk, ami miatt azt feltételezhetnénk, hogy a megfigyelt objektumok bármelyike ​​földönkívüli eredetű lenne” – írta Ronald Moultrie, a hírszerzésért és biztonságért felelős védelmi miniszter helyettese. Annak a megállapítása, hogy az UFO-k valóban földi eredetűek-e, még mindig folyamatban van.

„Mivel nem tudjuk meghatározni, pontosan milyen entitások is ezek az ismeretlen tárgyak, feltételezzük, hogy potenciális veszélyt jelenthetnek, ezért komolyan kell vennünk” – mondta Moultrie.

(refresher.sk, cszs)

Read More

Post Comment