Search by category:
Egyéb kategória

VIDEÓ: Hangos nyögések hallatszottak a BBC élő adásában

VIDEÓ: Hangos nyögések hallatszottak a BBC élő adásában

Csóka Zsófi

2023. 01. 18., sze – 17:02

A nézők és a műsorvezetők közel 10 percig voltak kénytelenek hallgatni a félreérthetetlen hangokat.

A kedd esti Wolverhampton Wanderers és a Liverpool FA-kupa-mérkőzés előtti élő adásba egy pornófilm hangjai szűrődtek be a BBC One csatornán.

A stúdióban Gary Lineker, Paul Ince és Danny Murphy beszélgettek élő adásban a meccs felvezetéseképpen, amikor a hangos nyögések megkezdődtek. Linkener azt mondta a nézőknek, hogy nem tudják, honnan származnak a hangok, de valószínűsíthető, hogy valamiféle tréfáról van szó.

Surely no-one’s that excited about an FA Cup Third Round Replay? 👀 Sound on (but careful if you’re in polite company) 🔊 pic.twitter.com/B3WtpgDWoF— Josh Halliday (@JoshHalliday) January 17, 2023

A hangok közel 10 percig hallatszottak. A nyögések forrását a meccs alatt találták meg: egy régi típusú mobiltelefonból jöttek, melyet valaki a díszletre rögzített.

Well, we found this taped to the back of the set. As sabotage goes it was quite amusing. 😂😂😂 pic.twitter.com/ikUhBJ38Je— Gary Lineker 💙💛 (@GaryLineker) January 17, 2023

A BBC közleményében elnézést kért, és megígérték, hogy kivizsgálják az ügyet. Erre azonban nem volt szükség, ugyanis egy Jarvo69 nevű YouTuber feltöltötte a Twitterre, ahogy a díszletben sétál, majd felhívja a készüléket.

(24.hu, cszs)

Read More

Post Comment