Search by category:
Egyéb kategória

Az alábbi, hamis weboldalakat nem a pozsonyi reptér üzemelteti!

Az alábbi, hamis weboldalakat nem a pozsonyi reptér üzemelteti!

Csóka Zsófi

2023. 03. 22., sze – 18:28

A hamis weboldalakat pontatlanságukról lehet felismerni.

A pozsonyi repülőtér olyan hamis oldalakra figyelmeztet, amelyek az M.R. Štefánik repülőtér hivatalos weboldalának adják ki magukat.

A bratislavaletisko.sk és a bratislava-airport.sk szinte pontosan koppintották a hivatalos weboldal – a bts.aero – tartalmát.

A repülőtér erről hivatalos és egyetlen honlapján, a www.bts.aero címen tájékoztatott. Mindkét áloldal pontatlan információkat tartalmaz, és ha rákattint bármelyik repülési ajánlatukra, akkor közvetlenül a Pelikan.sk oldalra irányítják át. A repülőtér hivatalos oldalán azonban ez az átirányítás közvetlenül a légitársaság weboldalára irányítja át a felhasználót.

Az említett hamis weboldalak felépítése nagyon hasonlít a hivataloshoz. Az elérhetőség fülnél a valódi repülőtér elérhetőségeit találja. Pontatlanok azonban a parkolási és szolgáltatásokkal kapcsolatos árlisták, valamint a légitársaságokkal kapcsolatos információk is.

„Az M.R. Štefánik repülőtér ezért azt javasolja az aktuális információk iránt érdeklődőknek és a pozsonyi M.R. Štefánik repülőtérről utazóknak, hogy legyenek óvatosak ezekkel a weboldalakkal kapcsolatban, és ne használják releváns információforrásként” – tájékoztat a BTS.

(refresher.sk, cszs)

Read More

Post Comment