Search by category:
Egyéb kategória

Érsekújvárba „költözik” Zsapka Attila VersZeneMűhely klubestje

Érsekújvárba „költözik” Zsapka Attila VersZeneMűhely klubestje

Száz Ildikó

2023. 03. 22., sze – 13:12

Érsekújvár |

A Csemadok-székház pincehelyiségében tartja Zsapka Attila verséneklő és előadóművész a VersZeneMűhely klubestet március 30-án 19 órától, az idei Czuczor Gergely Irodalmi és Kulturális Napok keretében.

„Van egy VersZeneMűhely nevű YouTube-csatornám, ahová a dal premiereim mellett zenés irodalmi podcasteket készítek és töltök fel. Ezeknek a podcasteknek a közönségtalálkozói a klubestek. Eddig a Komáromi Jókai Színházban tartottam a klubesteket, most megpróbálom áthozni Érsekújvárba, a Csemadok-székházba” – tájékoztatta lapunkat Zsapka Attila. A közönségnek saját elmondása szerint hangulatos, zenés beszélgető estet tervezett.

Zsapka Zsolt és Madarász András hamarosan egy új közös albummal jelentkezik. Az albumon szereplő dalok és megzenésített versek közös témája és egyben múzsája a bor. Ennek apropóján beszélgetek velük és ha már így összejövünk, beszélünk a Kor-Zár együttesről is úgy, mint annak alapítói” – adott némi ízelítőt a március végi est hangulatából a klubestek szervezője. Hogy teljes legyen a kép, meghívta az együttes negyedik alapító tagját, M. Zsapka Mónikát is. A téma mindenképpen izgalmasan hangzik, a Kor-Zár együttesé és a boré lesz a főszerep. A Czuczor Gergely Irodalmi és Kulturális Napok keretében április 2-án 18 órakor jótékonysági koncertet tartanak a Csemadok-székházban. A Felvidéki citerazenekar műsorára a belépőjegy tetszőleges, a közönség a Szent István szobor elkészítéséhez járulhat hozzá ezzel a támogatással.

Read More

Post Comment