Search by category:
Egyéb kategória

Solis – megbízhatóság négy keréken

Solis – megbízhatóság négy keréken

Czigler Mónika

2023. 04. 06., cs – 14:00

A Solis traktorok a világ 4. legnagyobb traktorgyártójától származnak, közvetlenül a JD, a Mahindra és a Kubota mögött. A Yanmar és Sonalika konzorciumgyárban 16-tól 120 LE-ig gyártanak gépeket, amelyek az ön számára is könnyen elérhetőek.

A Solis traktorok értékesítése 2014-ben kezdődött Szlovákiában. Annak köszönhetően, hogy egyszerű gépekről van szó, a Solis 2021-ben a szlovákiai piacon a legkelendőbb kistraktor lett, és 2022-ben is megvédte ezt a pozíciót.

A Solis borászok, zöldségtermesztők, ló- és juhtenyésztők stb. kiváló segédje lett. Ha kell, elmegy az erdőbe fáért, segít a kertészkedésben és építkezéseken. Univerzális gép az önkormányzatok számára is télen és nyáron egyaránt. A Solis sokoldalúságának köszönhetően nemcsak Szlovákia, hanem egész Európa piacát uralja a kistraktorok kategóriájában.

Három lehetséges sebességváltó, nyolcféle gumiabroncs, három kabinlehetőség, homlokrakodók, hóekék első zsanérjai, igények és kívánság szerinti hidraulika, valamint egyéb felszerelési elemek teszik pontosan az ön igényeinek megfelelővé a gépet, más szóval minden egyes gép az ön igényeihez igazodik. Így csak azt vásárolja meg, ami segít a ház körül, a munkahelyen, a vállalkozásban, a faluban vagy például a panzió környékén.

A minimális karbantartási és szervizigény, a közúti zavartalan működést biztosító rendszám, az sk.B (azaz személygépkocsikra érvényes) jogosítvány és a nagyon könnyű kezelhetőség tette a kistraktorok közt nyerővé a márkát. Ha ehhez hozzáadjuk a széles értékesítési és szervizhálózatot, képzett és készséges értékesítőket, akik karnyújtásnyira vannak öntől, valamint egy teljes alkatrészkészletet Szlovákia és Csehország központi irodájában és a Solis & Yanmar nagy alkatrészraktárát Németországban a gépek szervizelésére képes szerelőkkel együtt, akik az ön udvarán háríthatják el a hibát, egyértelmű, hogy miért ez a legkelendőbb minitraktor a más márkákkal szemben, amelyek garázsokban, bérelt istállókban indultak. Ezek csak messziről figyelik a Solis felfelé ívelő pályafutását.

Ha személyesen szeretné megtapasztalni egy kicsi, de nagyon praktikus társ segítségét, csatlakozzon hozzánk, hívjon, írjon e-mailt vagy SMS-t, örömmel állunk rendelkezésére és tanácsot adunk a legjobb tudásunkhoz mérten. Nálunk nemcsak gépet vásárol, hanem a hosszú távú működőképesség biztosítékát is.

(A cikk szponzorált promóciót tartalmaz)

AGRO-MP s r.o.

Trnavská cesta 64, Leopoldov 920 41

0908 754332 vagy 0905 842774

info@agromp.sk

www.agromp.sk

Read More

Post Comment