Search by category:
Egyéb kategória

Fűrésztolvaj az érsekújvári sétányon, leleplezték a kamerafelvételek

Fűrésztolvaj az érsekújvári sétányon, leleplezték a kamerafelvételek

Balaskó Réka

2023. 04. 13., cs – 08:33

Érsekújvár |

A térfigyelő kamerák segítségével sikerült leleplezni egy fűrésztolvajt, aki a sétányon dolgozó munkások figyelmetlenségét kihasználva a táskájába tett egy dekopírfűrészt.

Jozef Tököly városi rendőrparancsnok az önkormányzati honlapon tájékoztatta a lakosokat arról, hogy kedden délelőtt fél tíz tájban kapott bejelentést a városi rendőrség a fűrészlopásról.

„A sétányon dolgozó munkás egy pillanatra letette a járdára a szerszámot, ezt használta ki az arra járó férfi. A kamerafelvételek megtekintése után egy ismeretlen kalapos férfira figyeltek fel, aki a dekopírfűrészt egy piros táskába tette és a helyszínről az M. R. Štefánik utcán keresztül távozott. A kamerákat figyelő rendőrségi alkalmazottak az ismeretlen férfi feltételezett távozásának útvonalán az összes térfigyelő kamerafelvételt átnézték.

A buszmegállóknál lévő kamerán észrevették a leírásnak megfelelő férfit. A járőrök megállították, és a piros táskájában megtalálták a szerszámot. A lopást bejelentő munkás a fűrészt felismerte és visszakapta”– áll Jozef Tököly jelentésében. Kiderült, hogy a komáromszemerei E. Ž.-nek már több hasonló szabálysértés van a rovásán, ügyét átvette az állami rendőrség.

(száz,nz)

Read More

Post Comment