Search by category:
Egyéb kategória

VIDEÓ: Járókelőket zaklattak, kiraboltak egy férfit – a komáromi rendőrség csípte nyakon a kiskorúakat

VIDEÓ: Járókelőket zaklattak, kiraboltak egy férfit – a komáromi rendőrség csípte nyakon a kiskorúakat

Mészáros Richárd

2023. 04. 24., h – 13:18

Volt, akitől húsz centet kértek, mástól gyufát és telefont. A sértettek a temetőben bújtak el zaklatóik elől.

A komáromi rendőrökhöz több hívás is érkezett arról, hogy éjszaka egy órakor fiatalok egy csoportja járókelőket zaklat Ógyallán. Előbb egy 33 éves férfit szólítottak meg egy Škoda Felíciából azzal, hogy húsz centet kérjenek tőle. Miután a férfi megtagadta a kérést, négyen kiszálltak az autóból, majd dobálni kezdték őt. A sértett ekkor az állomás felé futott, a csoport azonban tovább követte őt autóval, miközben faágakkal dobálták. A férfi ekkor könnygázsprayt húzott elő, és azzal fenyegette meg a fiatalokat, hogy rendőrt hív.

Körülbelül húsz perccel később a Škoda Felíciában utazók két, kutyát sétáltató fiatalt szólítottak meg, tőlük gyufát kértek. Amikor a sértettek ignorálták a megszólítást, és megpróbálták lerázni a zaklatókat, ők tovább követték őket. Ismét kiszálltak az autóból, ezúttal pénzt és mobiltelefonjaikat követelve tőlük. A sértettek a temetőben bújtak el zaklatóik elől.

A harmadik sértett egy 36 éves férfi volt, a Škoda Felíciában utazó banda tőle is pénzt kért. A válaszra, hogy semmit nem ad nekik, a banda azt felelte, hogy nem muszáj odaadnia, ők maguk veszik el tőle. Ezt követően kiszálltak az autóból, és megpróbálták elvenni a férfi táskáját, végül pedig a férfi zsebéből kirántották a telefonját, és elhajtottak a helyszínről.

A komáromi és az ógyallai rendőrök közös munkájával sikerült azonosítaniuk a gyanúsítottakat, négy férfit. A legfiatalabb közülük 15 éves, a legidősebb 19. Rablás miatt indult ellenük eljárás. 

Read More

Post Comment