Search by category:
Egyéb kategória

Második kisbabáját gyilkolhatta meg öt éven belül egy nő

Második kisbabáját gyilkolhatta meg öt éven belül egy nő

Kulcsár Péter

2023. 05. 19., p – 10:19

Mindkét terhességét eltitkolta az a magyarországi nő, aki az első gyermekét a kukába dobta, második kisbabáját pedig egyszerűen magára hagyta.

„Megindult nála a szülés, ezért a futópályától távolabbi fás, bokros részen elbújt, megszülte a gyermeket, a méhlepényt, majd a köldökzsinórt egy manikűrollóval elvágta” – mondta a bíró a tárgyaláson.

A csecsemőt betekerte egy pulóverbe, de azt, hogy ezután mit csinált vele, máig nem tudni. Kezdetben azt állította, hogy halva született a gyerek, de később azt mondta, hogy szülés után felsírt az újszülött, ezután indítottak ellene eljárást emberölés miatt – írta a Tények portál.

„A gyermeket valóban megszülte, de nem tudja, hogy utána mi történt, azért, mert nem emlékszik az eseményekre” – tette hozzá a bíró.

Az eset még 2021 áprilisában történt, az ügyben most tanúkat hallgattak ki. Az asszony egyik kollégája azt mondta, nem vette észre, hogy terhes.

2016-ban egy másik gyerekét is titokban szülte meg az egyik iskola mellékhelyiségében. A halott csecsemőt a kukába dobta, akkor is azt mondta, hogy a gyerek már halva született, így nem indítottak eljárást. A nő akár 20 év börtönbüntetést is kaphat.

Read More

Post Comment