Search by category:
Egyéb kategória

Szétzúzhatták Szűcs Tibor koponyáját, holttestét Magyarországon ásták el

Szétzúzhatták Szűcs Tibor koponyáját, holttestét Magyarországon ásták el

Mészáros Richárd

2023. 05. 21., v – 09:29

Az egyik gyanúsítottat szombaton állították bíróság elé.

Mint arról korábban beszámoltunk, a csicsói Szűcs Tibor holttestét a múlt héten, május 18-án találták meg Magyarországon. A Nemzeti Bűnüldöző Ügynökség (NAKA) az ügy kapcsán három személy ellen indított eljárást, közülük az egyik, Kollár Erik szombat este állt a bazini Specializált Büntetőbíróság elé, hogy vizsgálati fogságba való helyezéséről döntsenek – számolt be a Startitup. A bírósági ítélet egyelőre nem ismert.

A szlovák rendőrség a magyar hatóságokkal együttműködve dolgozik a nyomozáson, melynek előzetes eredményei arra utalnak, hogy szándékos, előre eltervelt emberölés történhetett. 

Az ügyben illetéket vizsgálótiszt szerint Szűcs meggyilkolásával Kollár Eriket és Szalai Ladislavot gyanúsítják. Szalait Magyarországon vették őrizetbe, kiadatását kérvényezték. A gyanú szerint a gyilkosságban egy harmadik személy, a magyar állampolgárságú Sárközy Gergely is részt vehetett, őt azonban a rendőrségnek még nem sikerült kézre kerítenie.

Kristína Kosmályová, Szűcs Tibor jogi képviselője a portál megkeresésére úgy reagált, mivel az eljárás a kezdeti szakaszban tart, nem adhat bővebb tájékoztatást. A vallomástételt Szűcs a bíróság előtt megtagadta.

Az üzletembert utoljára abban a komáromfüssi házban látták élve, amelyet a községben adott bérbe. Eltűnésének estéjén állítólag éppen azért jött, hogy behajtsa a bérlőktől a tartozás összegét. A helyszínen egy telefonhívást is intézett. A ház előtt egy töltényhüvelyt és egy vértócsát találtak.

(startitup.sk)

Read More

Post Comment