Search by category:
Egyéb kategória

Kukkantsanak bele Keanu Reeves rockbandájának koncertjébe

Kukkantsanak bele Keanu Reeves rockbandájának koncertjébe

Juhász Katalin

2023. 05. 28., v – 17:12

Húsz év óta először lépett fel szombaton a Dogstar nevű amerikai grunge-trió, amelynek basszusgitárosa a hollywoodi filmsztár, Keanu Reeves. A banda új lemeze hamarosan megjelenik. 

A Dogstar az észak-kaliforniai BottleRock fesztiválon tért vissza, ahol 12 számot játszottak, köztük 4 újat is. 

A korai Pearl Jam, Alice In Chains, Nirvana stílusát idéző rockzenét játszó Dogstar eddig két lemezt adott ki, 1996-ban, illetve 2000-ben, Ezután basszusgitárosukat teljesen beszippantotta Hollywood, és két év múlva fel is oszlottak.

Tavaly nyáron a Dogstar váratlanul Instagram-oldalt nyitott, ahol a tagok bejelentették, hogy újra próbálnak és dalokat írnak. A napokban már stúdióban készült fotók is megjelentek róluk.

„Idén kiadunk néhány új zenét, amit néhány fellépés követ. Mihelyt kiderülnek a részletek, tudatjuk mindenkivel. Sok a tennivaló, de rajta vagyunk a dolgon, készen állunk, és egy fantasztikus háttércsapatot állítottunk össze, akik segítenek nekünk”- áll a rajonókhoz intézett Instragram-üzenetben. A közlemény így folytatódik: „Első új dalunkhoz videoklipet is készítünk. Egyelőre ennyit tudok mondani. Alig várjuk, hogy megosszuk a világgal új szerzeményeinket. Ezek az eddigi legerősebb, legjelentősebb dalaink. Köszönjük az eddigi türelmeteket. Nekünk vannak a legjobb, leghűségesebb rajongóink!” – állt a zenekar négy héttel ezelőtti üzenetében. 

Sikereinek csúcsán a Dogstar olyan világsztárok előtt lépett fel, mint David Bowie vagy a Bon Jovi. Utolsó koncertjüket Japánban adták 2002-ben, mostani visszatérésük ezért is keltett nagy figyelmet. 

Mutatunk egy vadonatúj dalt a hamarosan megjelenő albumról. 

Read More

Post Comment