Search by category:
Egyéb kategória

Ha a főnök a szeretőnk

Ha a főnök a szeretőnk

Horváth Bianka

2023. 06. 05., h – 15:15

Kapcsolataink az életünk legfontosabb és legértékesebb részei. Szeretteink támogatást nyújtanak a nehéz időkben, osztoznak velünk örömünkben, ám ugyanúgy okozhatnak csalódást, kerülhetünk velük konfliktusokba, amit aztán rendre oldani kell. 

De vajon mi a helyzet akkor, ha ezek a személyes és intim kötelékek a munkahelyünkre is kiterjednek? Jó kérdés. A konfliktusok és csalódások még bonyolultabbak, a támogatás és a közös öröm pedig másnak lehet üröm?

Az emberek természetüknél fogva bonyolultak és ellentmondásosak. Ezért aztán a párkapcsolati viszonyokban felmerülő kényes helyzetek átterjedhetnek a munkakapcsolatokra is. Amikor egy vezető vagy felettes személy szerelmi kapcsolatot ápol egy beosztottjával, rögtön az objektivitás és az igazságosság kérdése merülhet fel. Az előléptetések és a döntések hátterében pedig könnyen a pártoskodás gyanúja, ami vezetési nehézségekhez és csapatbeli feszültségekhez vezethet.

Hogy mit tehetünk ilyenkor? A Vasárnap legfrissebb Lélek mellékletében szakértőink most erre keresik a választ. Tartsanak velünk!

Read More

Post Comment