Search by category:
Egyéb kategória

Hosszú kihagyás után újra FESZTIVÁLKALAUZ az Új Szóban!

Hosszú kihagyás után újra FESZTIVÁLKALAUZ az Új Szóban!

Kulcsár Péter

2023. 06. 13., k – 09:31

Mire érdemes odafigyelni, hogy ne maradjunk le semmi jóról? 56+1 fesztiváltipp, hol bulizzunk idén nyáron? Keresse június 14-én az újságárusoknál!

Visszatért a nyár, ezzel együtt a fesztiválszezon is elkezdődött. Egymást érik a nyári fesztiválok, az ember csak kapkodja a fejét, mekkora kínálat mutatkozik a tavalyihoz képest, és nem is kell feltétlenül külföldre, vagy országon belül jó messzire utaznunk egy-egy tartalmas, szórakoztató nyári hétvége kedvéért.

Mellékletünkben igyekeztünk feltérképezni, mire érdemes odafigyelni, hogy ne maradjunk le semmi jóról. Ebben is segíthet a négy oldalon megjelenő fesztivál listánk.

Milyen a fesztiválélet a covid után? Padlóra került, vagy csak megingott a fesztiválszervezői biznisz az elmúlt években? Mi a helyzet az idei évben e téren? Ezekre a kérdésekre válaszol mellékletünkben Lakatos Róbert, a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központ igazgatója Lukács Tibor, Szlovákia legnagyobb gasztronómiai fesztiválja, a kamocsai Gastrofest főszervezője és Bokor Réka, az idei szlovákiai magyar fesztiválszezon egyik legelfoglaltabb szervezője.

Előzetessel jövünk többek közt a XIII. fORMA fESTről, a II. Párkányi Borbolya fesztiválról, a X. Dunamocsi Burcsákfesztről, a Honti Napokról és a Kürti Nyitott Pincék Napjáról is, de csemegézünk a dunaszerdahelyi ELO koncertszervező iroda ajánlataiból is.

Szóval vessék bele magukat ebbe a mellékletbe, böngésszenek, válogassanak bátran, nyitott szívvel. És ami megtetszik, azt ne hagyják ki. Carpe diem.

Read More

Post Comment