Search by category:
Egyéb kategória

Ásványvizes szépségápolás és finom kávé Dunaszerdahelyen

Ásványvizes szépségápolás és finom kávé Dunaszerdahelyen

Kürthy Judit

2023. 06. 26., h – 14:04

Dunaszerdahely |

A Fő utcán nyitotta meg első, szlovákiai üzletét Balogh Levente, magyarországi vállalkozó. 

Balogh Levente a Szentkirályi Ásványvíz alapítója, Magyarország egyik legismertebb és legsikeresebb vállalkozója, aki az utóbbi időben a Cápák közt című televíziós műsor révén vált közismertté. Új, dunaszerdahelyi üzletében, a Beauty & Café Shopban, a városházával szemben június 20-tól várják a szépülni vágyókat. A boltban megtalálhatóak lesznek különféle szépségápolási termékek, illetve ízletes kávékülönlegességek is. E termékek kizárólagos szlovákiai forgalmazója Sörös Zsolt, vállalkozó lett, aki Balogh Levente márkatulajdonos mellett ugyancsak részt vett a nemrégiben tartott megnyitón.

Elárulták, nem állnak meg a dunaszerdahelyi üzlet után sem, további boltok nyitását tervezik Komáromban és Érsekújváron is. Balog Levente hozzátette, hogy minden eszközzel azon lesznek, hogy támogassák a sikeres külhoni vállalkozásokat.

Dunaszerdahely belvárosi mintaboltjában szaktanácsadó segítségével ismerkedhetünk meg a különleges kozmetikumokkal, mellette ízletes kávé és teakülönlegességeket is vásárolhatunk. A kis üzlethelyiségben megtalálható minden termék, mely az ásványvíz alapú kozmetikumok, valamint a kézműves kávékülönlegességek családjához tartozik. A mintabolt mellett, ahol nyitvatartási időben várják az érdeklődőket a weboldalukon is megrendelhetik a termékeket.

Read More

Post Comment