Search by category:
Egyéb kategória

Már kapható a Vasárnap legújabb száma

Már kapható a Vasárnap legújabb száma

szaszifanni

2023. 08. 29., k – 10:57

A Vasárnap címlapján ezúttal Robin Wright hollywoodi sztárszínésznő szerepel, akivel Szabó G. László beszélgetett a Karlovy Vary-i filmfesztiválon.

Robin Wright játszotta Forrest Gump szerelmét, és ő volt a főszereplő a Kártyavár című, nagy sikerű sorozatban. A Golden Globe-díjas amerikai színésznő révén a Vasárnap olvasói bepillanthatnak az amerikai filmipar kulisszái mögé. Miért kimerítő munka hollywoodi sztárnak lenni? Hogyan lehet megtanulni egyik napról a másikra 10-15 oldalas párbeszédeket? Milyen trükköket kellett ellesnie a politikusoktól a Kártyavár című Netflix-sorozatban alakított szerepéhez? Mi volt számára a legnagyobb dicséret, amit filmkritikustól kapott? Miért döntött úgy, hogy felkarolja a bántalmazott és kizsákmányolt nőket?
Robin Wright válaszait megtudhatják a Vasárnap családi magazin új számából!

Kattintson az estanok.sk-ra és fizessen elő az ország legolvasottabb magyar nyelvű hetilapjára még ma! A következő számot már házhoz visszük. Garantáljuk, hogy nem fogja megbánni!

Mit szólna egy próbahónaphoz csak 3,99€-ért?

A lap kiemelt helyen foglalkozik az iskolakezdéssel – Vrabec Mária a tanévkezdés kapcsán pedagógusokat kérdezett arról, milyen beilleszkedési gondokkal küzdenek manapság a kisiskolások.

Reklámguru elemzi a Vasárnap olvasóinak, hogy mit árulnak el a pártokról a választási plakátok, a lap História rovatából pedig kiderül, hogy mi köze volt Komáromhoz Seress Rezsőnek, aki az öngyilkosok slágerét, a Szomorú vasárnap című dalt komponálta – és végül ő maga is önkezével vetett véget életének.

Az ember vagy a gép a szerzője annak a műalkotásnak, amelyet a mesterséges intelligencia készít? Mennyit fizetnek ma a műgyűjtők a digitális alkotásokért? A témának Gazdag József járt utána.

Előfordul, hogy a poklot még az életben meg kell tapasztalnunk, hogy előbbre jussunk – ezt bizonyítja Krizsan Dobiás Lívia élettörténete, amely az alkoholizmuson keresztül vezetett a lelkészi szolgálatig.

Hogyan kezeljük a magyar nyelvbe beszüremkedő angol szavakat? A Vasárnap kérdésére Lanstyák István nyelvészprofesszor válaszolt, de megtudhatják a lapból azt is, milyen volt a budapesti Sziget Fesztivál, és elolvashatnak néhány érdekességet a popkultúra két ikonjáról, a 65 éves Madonnáról – és a 65. születésnapját már meg nem élő Michael Jacksonról.

Ez és még sok minden más várja a kedves olvasót a Vasárnap családi magazin új számában, amely már kapható a hírlapárusoknál!

Read More

Post Comment