Search by category:
Egyéb kategória

Egy 54 éves mentős ellen indult eljárás az eltűnt 22 éves diáklány ügyében

Egy 54 éves mentős ellen indult eljárás az eltűnt 22 éves diáklány ügyében

Mészáros Richárd

2023. 09. 16., szo – 10:05

Az 54 éves férfi ellen nemi erőszak miatt indult eljárás.

Amint arról korábban beszámoltunk, a rendőrök csütörtökön tartóztattak le egy gyanús személyt az eltűnt 22 éves diáklány ügyében. Az érintett személy ellen péntek este eljárás indult.

A JOJ TV úgy tudja, a gyanúsított bazini (Pezinok) és mentősként dolgozik. Ivo P.-t a Pezinská Baba síközpont közelében vették őrizetbe, amint egy fehér színű Škoda Fabiát vezetett. A járművet lefoglalták, a gyanú szerint ugyanis ez lehetett az a jármű, amelyben Soňát elrabolta. A fiatal lányt utoljára vasárnap hajnalban, 3:40-kor látták leszállni a buszról a ligetfalui Záporožská utcában, mintegy 150 méterre otthonától. A nőt hétfő reggel fél hétkor találták meg Ligetfalun, az Antolská utcai kórház közelében.

A gyanúsított évek óta a pozsonyszőlősi (Vajnory) mentőállomáson dolgozott. A gyanúsított kollégái elmondták, a férfi az elmúlt hetekben ingerülten viselkedett, a Színművészeti Egyetem 22 éves hallgatójának eltűnése előtt pedig szabadságot vett ki. A munkahelyéről korábban és nem először nagy mennyiségű gyógyszer tűnt el, vélhetően ezt használta Soňa elrablásához is. 

A JOJ TV arról ír, hogy a férfinek már a múltban is gondjai akadtak a nőkkel és a szerencsejátékokkal. Egy volt barátnője azt állítja, Ivo P. agresszívan viselkedett vele, kiváltképp akkor, amikor nem adott neki pénzt szerencsejátékra.

A férfi egyébként elvált, két gyereke van. Lánya kora megegyezik az elrabolt diáklányéval.

Amennyiben bűnössége beigazolódik, akár 15 évig terjedő börtönbüntetést is kiszabhatnak rá.

(noviny.sk, TASR)

Read More

Post Comment