Search by category:
Egyéb kategória

Melyik biztosító mivel kecsegtet?

Melyik biztosító mivel kecsegtet?

Mészáros Richárd

2023. 09. 16., szo – 15:08

A biztosítócserét alaposan át kell gondolni, több szempontot tanácsos figyelembe venni. Az alábbiakban a 3 biztosító kínálatából szemezgettünk.

Dôvera

Évente 150 eurót – ötször 30 eurós támogatást nyújt fogászati kezelésre. 300 eurót adnak évente minden családtagnak – az ügyfeleknek 300 euró értékig visszaadhatják azt az összeget, amelyet a patikákban a gyógyszerek és egyéb készítmények árához hozzáfizettek. Egy négytagú család így 1200 eurót spórolhat. Továbbá, a gyerekeknek évente hozzájárul 50 euróval a szemüveg árához. Külön programot indított a cukorbetegek számára. Ez az első biztosító, amelyik orvosi látogatás nélkül kínál ingyenes, online bőrgyógyászati vizsgálatot. Évente egyszer ingyen oda-vissza szállítást biztosít a boryi kórházba műtét céljából.

Union

Évi 150 eurót nyújt fogakra – ebből 50 eurót dentálhigiénés kezelésre lehet költeni, 100 eurót bármire, amiért a fogorvosnál fizetni kell. További 150 eurót adnak egészséges látásra – ebből 50 euró fordítható szemvizsgálatra, 30 euró OCT-re, 70 euró pedig a gyermekek szemüvegére. Ezenkívül 1200 euróig térítik a művi megtermékenyítés, illetve az ezzel összefüggő kivizsgálások, kezelések költségeit, és egyedüli biztosítóként téríti a szülészasszisztensi szolgáltatást. Hozzájárul a babaúszás költségeihez, díjmentesen kölcsönöz légzésfigyelőt. Továbbá, téríti az Unionnal nem szerződött orvosnál abszolvált kivizsgálás költségeit is.

VšZP

Az egészségpénztárca néven ismert benefi trendszer az egész család és a közeli hozzátartozók számára összesen évi 800 euró utólagos anyagi hozzájárulást tesz lehetővé egészségügyi ellátásra. A kedvezményre olyan csoport jogosult, melynek minimum 3, maximum 8 tagja van. Mindegyikük 100 eurót kaphat, mely 50%-át elajándékozhatja másnak. Így egy csoporttag összesen 450 euró bónuszt szerezhet. További 450 euróval hozzájárulnak a lézeres szemműtét árához (+1/-1 dioptriáig), és 100 eurót adnak szemüvegkeretre, 120 eurót pedig fogászati kezelésre évente. 450 euróval hozzájárulnak a gyerekek fogszabályzójának az árához.

Read More

Post Comment