Search by category:
Egyéb kategória

Új autón gondolkodsz? Kipróbáltuk az egyedi Hyundai Stariát – VIDEÓ!

Új autón gondolkodsz? Kipróbáltuk az egyedi Hyundai Stariát – VIDEÓ!

Zoltán Seres

2023. 10. 09., h – 12:26

Nem fogok hazudni, ha azt mondom, hogy a Hyundai Staria az egyik legfurcsább autó, amit idén teszteltem. Erről elsősorban a rendkívül szokatlan, futurisztikus forma és rikító szín tehet, amely miatt úgy forognak utánna a járókelők, mintha valamilyen luxuslimuzint látnának. Ezért is tudtam rögtön, hogy ezt az autót videóban is be kell mutatni.

A Staria egyébként nem számít újdonságnak, a Hyundai már néhány éve árulja, csak épp eltartott, amíg a szlovákiai forgalmazó is piacra dobta. Mint kiderült, megérte várni, ugyanis praktikus családi egyterűekből már édes kevés van, ráadásul a Staria teljes értékű kilenc személyes autó, tehát kisbuszként is tökéletes szolgálatot teljesít.

A kínálat böngészésével nem fognak sok időt eltölteni, a Stariát ugyanis csak egyfajta motorral és kétféle kivitelezésben rendelhetik meg. A legdrágább Luxury felszereltséggel rendelkező változat ráadásul olyan ülésekkel rendelkezik a második sorban, mint amilyenekkel jóformán csak a fogorvosi rendelőben találkozhatnak, gyakorlatilag vízszintes helyzetbe is hozhatják az ülést, így akár fekhetnek is utazás közben.

A videóbemutatóra inkább a praktikusabb és olcsóbb, ám kilencszemélyes változatot kölcsönöztem ki.

Read More

Post Comment