Search by category:
Egyéb kategória

Amerikában meggyilkolták Bagdy Emőke sztárpszichológus fiát

Amerikában meggyilkolták Bagdy Emőke sztárpszichológus fiát

Balaskó Réka

2023. 10. 26., cs – 09:49

Igaz a hír, megölték a fiamat. Megsemmisültem, felfoghatatlan számomra – nyilatkozta a klinikai szakpszichológus.

Bagdy Emőke a Blikknek erősítette meg a hírt, miszerint teológus fiát, Császár Zsoltot október 21-én gyilkolták meg több késszúrással az amerikai Phoenixben.

Az elkövetőt a rendőrség már elfogta a 18 éves Yaaliyah Ezekiel Jackson személyében, az amerikai lapok az ő vallomását is idézték, amiben azt állította, hogy önvédelemből cselekedett.

Bagdy Emőke szerint azonban ez nem igaz. „A lányom, Zsolt ikertestvére és a vejem kint van Arizonában, még nagy erőkkel zajlik a nyomozás. Az amerikai jogok szerint az áldozat hozzátartozói minden dokumentumot, hanganyagot megismerhetnek (…) Ezért biztos forrásból mondhatom, semmi nem igaz abból, amit a sajtó leírt” – mondta a Blikknek.

A pszichológus hozzátette, hogy fiát tőrbe csalták. Szándékközösségben, többek által nyereségvágyból elkövetett rablógyilkosság volt. A bűntényt egyelőre a 18 éves, 2 méter magas, kisportolt Jackson vállalta magára, de más vitte el az autót, a mobiltelefont stb. 

Nem ismerte a fiam a támadókat, és még csak nem is védekezett, mert nem számított semmi rosszra” – nyilatkozta a lapnak, és arról is beszámolt, hogy Jackson nem először ölt, valamint társai védelmében tett beismerő vallomást, mivel kiskorú és kevesebb a vesztenivalója. Bagdy továbbá kérte, hogy a jövőben ne zaklassák családját.

(Blikk, index)

Read More

Post Comment