Search by category:
Egyéb kategória

Megerősíthetik a rendőri jelenlétet a vonatokon a szerdai késelés után

Megerősíthetik a rendőri jelenlétet a vonatokon a szerdai késelés után

Kulcsár Péter

2023. 11. 02., cs – 09:56

Ideiglenesen fokozhatjuk a rendőrségi járőrözést a vonatokon – közölte Matúš Šutaj Eštok (Hlas) belügyminiszter a parlament nemzetbiztonsági tanácsának ülésén a szerdán történt esettel kapcsolatban.

A megsebesített nőnek gyors felépülést kívánt.

Szeretném biztosítani a lakosságot, hogy közösen az ideiglenesen megbízott rendőrfőkapitánnyal megoldjuk a helyzetet, hogy az emberek ne féljenek vonattal utazni

– tette hozzá.

Štuaj Eštok azt tervezi, hogy a változtatásokról Jozef Ráž (Smer-jelölt) közlekedési miniszterrel is tárgyalni fog.

Egy 29 éves férfi konyhakéssel támadt rá egy diáklányra, aki egyedül ült egy fülkében. A támadó a támadás idején kábítószer hatása alatt állt. Összesen 5 késszúrást ejtett a diáklány nyakán és vállán. A lány súlyos sérüléseket szenvedett, és műtétre lesz szüksége. 

Kapcsolódó cikkünk

A férfi a Kassáról Zsolnára tartó vonaton támadt rá a fiatal diáklányra, akit nyakon és kézen szúrt.

A 29 éves férfi állítólag egy konyhakéssel támadt, és egy diáklányra támadt, aki egyedül ült egy fülkében. A támadó a támadás idején kábítószer hatása alatt állt. Összesen 5 késszúrást ejtett a diáklány nyakán és vállán. A lány súlyos sérüléseket szenvedett, és műtétre lesz szüksége. 

Az elkövető a tvnoviny.sk szerint semmire sem emlékszik a támadásból, annak ellenére, hogy a támadás után megpróbált elmenekülni. A vonat személyzete vette üldözőbe, végül három férfinak, köztük egy civil ruhás katonának sikerült elfogni a késelőt, akit a vonaton kívül tartottak fogva, amíg megérkezett a rendőrség. A támadás indítéka egyelőre ismeretlen.

(tvnoviny, pluska)

(tasr)

Read More

Post Comment