Search by category:
Egyéb kategória

Jótékonysági tetoválás Vanya Sándor gyógyulásáért Érsekújvárban

Jótékonysági tetoválás Vanya Sándor gyógyulásáért Érsekújvárban

Száz Ildikó

2023. 11. 13., h – 11:13

Érsekújvár |

Különös ötlettel álltak elő a pulsar tattoo art csoport tagjai, jótékonysági tetoválással szeretnék támogatni november 16-án 9-től éjfélig a 28 éves udvardi Vanya Sándor mielőbbi teljes felépülését.

Magyar Edina, a balesetet szenvedett férfi élettársa elmondta, a ház tetőszerkezetét újították fel a munkások, és miután Sándor miután hazatért a munkahelyéről felmászott a tetőre, de egy szerencsétlen lépés miatt több métert zuhant és súlyos sérülésekkel műteni kellett. Jelenleg Kovácsfalván gyógyítják, ahol az egészségbiztosító csak december derekáig téríti a gyógykezelésével kapcsolatos kiadásokat. A pulsar tattoo art csapata a Városháza utca 7-es szám alatt, az első emeleten várja az ügyfeleket a jótékonysági napon. A művészet határtalan és összetartó erejére szeretnék felhívni a figyelmet, illetve arra, hogy Sanyit közös erővel sikerül talpra állítani, ha elegendő pénz gyűlik össze a további gyógykezelésre. Négy tapasztalt és tehetséges tetovalóművész várja az ügyfeleket 10-15 perces személyenkénti tetoválásra, az érkezők 5 centi nagyságú mintát választhatnak, a kezdőár 30 euró. Időpontot egyeztethetnek a következő elérhetőségeken: 0949/465 519, 0908/166 989. Ha valaki nem készült fel a tetoválásra, illusztrációkat vásárolhat Lukács Pócs Hajnalka alkotásaiból. Képaukció is lesz, Esek Németh Csilla és Pálinkáš Stella műve kerül kalapács alá. Az érkezők tetszőleges összeggel is adakozhatnak a perselybe.

Manapság sok posztot látunk a közösségi oldalakon, de az emberek már úgy megszokták ezeket, hogy automatikusan tovább lapoznak. Olyasmit szerettünk volna kitalálni, ami megragadja az emberek képzeletét. Az összeg jótékonysági célra kerül. A tetoválás önmagában egy élmény, de ha valaki jót is tesz vele, és élete végéig ott viseli testén az alkotást, az kétszeres öröm és remek érzés lesz. Eddig 60 ember regisztrált, de további jószándékú adakozók jelentkezését várjuk, addig dolgozunk és alkotunk, amíg csak bírjuk. Ha túljelentkezés lesz, hajlandók vagyunk másnap is folytatni a munkát, mert nemes ügyért tesszük!”

nyilatkozta lapunknak Pálinkáš Stella.

A támogatókat házi péksüteménnyel, mézeskaláccsal, karácsonyi punccsal, forralt borral várják a szervezők, a legkisebbek számára gyereksarkot nyitottak, ahol játszhatnak, alkothatnak. Lukács Hajnalka, Stella Pálinkášová és Esek Németh Csilla várják a vendégeket. Az udvardi fiatalembert a következő számlaszámon is támogathatják: Állítsuk lábra Sanyit – Postavme Sanyiho na nohy IBAN: SK13 0900 0000 0052 0882 5370.

Read More

Post Comment