Search by category:
Egyéb kategória

Gyerekek gyilkolták meg barátjukat egy szellemtábla miatt

Gyerekek gyilkolták meg barátjukat egy szellemtábla miatt

Balaskó Réka

2023. 11. 23., cs – 11:07

A kolumbiai rendőrség egy fiú rejtélyes halálának ügyében nyomoz, akit utoljára egy barátjához indult.

A 17 éves José Mauricio Ospina élettelen testét egy lepedőbe csavarva találták meg Patio Bonito város egyik házában, még tavaly áprilisban. A nyomozás azonban azóta megrekedt. Mindez annak ellenére, hogy Ospina egyik barátja bevallotta, hogy egy szellemtábla parancsára megölte őt.

José édesanyja, Claudia utoljára akkor látta a fiát, amikor egy barátjához ment, hogy megcsinálja a házi feladatát. A boncolás megerősítette, hogy a tinédzser fojtogatás következtében halt meg. A fején lévő zúzódások szintén erőszakos halálra utaltak.

A kolumbiai média arról számolt be, hogy Ospina egyik barátja bevallotta, hogy LSD-t vett be a játék előtt. Az elhunyt testében azonban nem találták meg a kábítószer nyomait. A fiatalembernek, akit nem neveztek meg, állítólag ijesztő hallucinációi voltak a szellemidézés alatt.

Egy másik osztálytárs később bevallotta, hogy Josét „azért ölték meg, mert az Ouija tábla azt mondta nekik”. Az erős bizonyítékok és a vallomások ellenére a nyomozás még mindig tart. Mivel a fiúk nyilvánvalóan hallucinogén drog hatása alatt álltak, a rendőrségnek nehéz megállapítani, hogy mit képzeltek, és mi történt valójában

#Nación | José Mauricio Ospina, de 17 años, ¿asesinado en medio de un juego con la tabla ouija en Bogotá? (Clic en imagen)https://t.co/ODaVxS8flP— Revista Semana (@RevistaSemana) November 18, 2023

(tvnoviny,  El País)

Read More

Post Comment