Search by category:
Egyéb kategória

Pályán esett össze a Luton csapatkapitánya, félbeszakították a meccset

Pályán esett össze a Luton csapatkapitánya, félbeszakították a meccset

Kulcsár Péter

2023. 12. 16., szo – 18:51

A második félidőben, 1-1-es állásnál félbe kellett szakítani az angol bajnokságban a Bournemouth és a Luton mai meccsét, miután a vendégek csapatkapitánya, Tom Lockyer összeesett a pályán.

A Luton 29 éves védője egy teljesen ártalmatlan szituációban rogyott össze arccal előre, a két csapat játékosait pedig hamar le is terelték a pályáról, miközben a játékost elkezdték ellátni. A meccset először felfüggesztették, ám miután néhány perccel később Lockyert hordágyon vitték le a pályáról, a Premier League hivatalos felületein bejelentették, hogy félbe is szakítják – írta a Telex.

Később az X közösségi platformon a csapat azt írta, hogy Lockyert kórházba szállították, és azóta már magához tért. Azt egyelőre nem tudni, pontosan mi történhetett, és hogy az eset milyen hatással lesz a jövőjére.

Az angol élvonalban újonc Luton csapatkapitánya májusban, a Coventry elleni, feljutásról döntő meccsen is összeesett már egyszer a pályán, ekkor a kórházba szállítása után szívműtéten is átesett, de júniusban visszatérhetett a játékhoz.

Luton’s captain, Tom Lockyer collapsed without any contact. pic.twitter.com/yyUA4eJZbh— Thomas Harry (@Lovell_Butt) December 16, 2023

Read More

Post Comment