Search by category:
Egyéb kategória

Dupláztak a naszvadiak

Dupláztak a naszvadiak

Elek Zoltán

2023. 12. 17., v – 17:33

Ismételtek, megvédték tavalyi elsőségüket a hazaiak a Thermal Cup névre keresztelt nemzetközi ifjúsági teremfocitorna második felvonásában.

A Vlahy Jenő nevét viselő sportcsarnokban az U19-es korosztályt képviselő nyolc együttes küzdött az elsőségért, az egyéni díjakért. A csoportokból az első két helyezett került az elődöntőbe. Az elsőben a nádszegiek vitték a prímet, a másik ágon a naszvadiak sikerrel vették az ekeliek alkotta akadályt. A döntőben a házigazdák ellen a sorozatban négy győzelmet produkáló mátyusföldiek húzták a rövidebbet.

„Korán keltek a fiúk, nehezen lendültek bele. A csoportmeccsek után volt elég adrenalin bennük. Fűtötte őket a bizonyítási vágy, a címvédés lehetősége. Mindegyikük kitett magáért. Mondhatni a legjobbkor kapcsoltak rá, a mindent eldöntő párharcokban az addig százszázalékos teljesítményt nyújtó ellenfelet fektettük két vállra. Mi több, gólt sem kaptunk. Megérdemelten dupláztunk. A visszajelzések is pozitívak, jövőre erősebb nemzetközi mezőnnyel folytatnánk tornasorozatunkat” – tájékoztatta lapunkat a részletekről Rastislav Bartek, aki a helyi IV. ligás ificsapat edzőjével, Bazsó Lászlóval oroszlánrészt vállalt a szervezésben.

A szervezők a dobogós helyezetteket serleggel, játékosaikat éremmel jutalmazták. Ugyancsak díjazták a torna legjobb kapusát, mezőnyjátékosát és gólkirályát. A tornát tombola színesítette.

Csoportmérkőzések: Ekel–Marcelháza 6:0, Naszvad–Tardoskedd 1:1, Óbars–Vágfarkasd 2:3, Nádszeg–Győrszentiván 4:2, Óbars–Marcelháza 7:0, Ekel–Vágfarkasd 4:3, Tardoskedd–Nádszeg 0:3, Naszvad–Győrszentiván 5:0, Ekel–Óbars 2:0, Vágfarkad–Marcelháza 7:1, Naszvad–Nádszeg 1:3.

Elődöntők: Ekel–Naszvad 0:4, Nádszeg–Vágfarkasd 5:1.

Mérkőzés a 3. helyért: Ekel–Vágfarkasd 4:4 – büntetőkkel: 5:4.

Döntő: Naszvad–Nádszeg 5:0.

Díjazottak – a legjobb kapus: Dolník Dávid (Naszvad), a legjobb mezőnyjátékos: Kristián Brnula (Nádszeg), a legjobb góllövő: Vontszemű Marko (9 gól, Vágfarkasd)

Tornakrónika

Read More

Post Comment