Search by category:
Egyéb kategória

Saját magával is végezni akart a gyilkosság után a barátnője belső szerveit kivágó pozsonyi mészáros

Saját magával is végezni akart a gyilkosság után a barátnője belső szerveit kivágó pozsonyi mészáros

Kulcsár Péter

2024. 01. 13., szo – 08:08

Jozef Hanuska beismerte a gyilkosságot – a szakácsként dolgozó férfi korábban többször bántalmazta és fojtogatta élettársát.

Korábban ötször ítélték el Jozef Hanuskát, egy alkalommal testi sértésért – számolt be az Aktuality portál, amely hozzájutott a Pozsony I. Járásbíróság határozatához, amiben elrendelték a brutális gyilkosság gyanúsítottjának előzetes letartóztatását.

A 48 éves Patríciát január 4-én találták meg a rendőrök a pozsonyi Prievozská utcában lévő lakásában. A hír az egész országot megrázta, mivel kiderült, a nővel kegyetlen módon végeztek: többszöri alkalommal megszúrták, belső szerveit és szívét pedig kivágták.

A brutális emberölés első számú gyanúsítottját, a nő élettársát, Jozef Hanuskát egy napig keresték, végül a rendőrök egy másik lakásban megtalálták és őrizetbe vették.

A férfi a bíróságon elárulta, a gyilkosság napján partnerével nagy mennyiségű alkoholt fogyasztottak, ezt követően pedig összevesztek. Elmondása szerint dührohamot kapott, majd mindkét kezével megragadta élettársát a nyaka alatt, és fojtogatni kezdte.

Hanuska azt állította, az eset után öngyilkosságot szeretett volna elkövetni – először a lábára rögzített járdakővel tervezett a Dunába ugrani, másodszor a pincében akarta magát egy kábellel felakasztani, ám egyik sem sikerült neki. Ezután elment egy boltba, és egy üveg vodkát vásárolt, amit elvitt magával a pincébe, ahol végül a rendőrök rátaláltak.

Read More

Post Comment