Search by category:
Egyéb kategória

Pozsony megyében csak technikai fennakadások voltak

Pozsony megyében csak technikai fennakadások voltak

Károly Zsolt

2024. 03. 23., szo – 21:41

Pozsony |

A választási bizottságok továbbra is megerősítik, hogy az elnökválasztás Pozsonyi megyében békésen és zökkenőmentesen zajlott. „Semmi olyat nem regisztráltunk, ami megzavarta volna a választások menetét” – állapították meg, miközben a szavazás a végéhez közeledik.

 „Ha valamivel foglalkoztunk is, az többnyire technikai hiányosságok voltak, amelyeket azonnal és a helyszínen meg lehetett oldani anélkül, hogy a szavazás menetét és lebonyolítását megzavarták volna” 

– közölte a pozsonyi választási bizottság.

Hasonló jellegűek voltak azok a problémák, amelyekről a körzeti választási bizottságok a bazini (Pezinok) járási választási bizottsággal konzultáltak. 

„Foglalkoztunk például azzal, hogy az egyik helyen egy táblát, amelyen listák voltak a választásokkal kapcsolatos információkkal, lefújtak, de komolyabb problémát nem észleltünk” 

– hangsúlyozták.

A választások zavartalan lefolyása továbbra is jellemzi a választások során történteket a Malackai járásban is, a szenci járási választási bizottság képviselői a „teljes nyugalom” kifejezéssel értékelték a napot.

(TASR)

Read More

Post Comment