Search by category:
Egyéb kategória

Daniela Nízlová újra Lobotkával?

Daniela Nízlová újra Lobotkával?

Károly Zsolt

2024. 05. 09., cs – 15:56

Daniela Nízlová énekesnő négy évvel ezelőtt lett anya. Akkori párjának, a focista Stan Lobotkának szült egy kislányt, Lindát.

Sajnos néhány hónappal később azzal sokkolták a nyilvánosságot, hogy bejelentették: kapcsolatuknak vége. A szakítás azonban konfliktusmentesen zajlott, és mindkét szülő jól kijön egymással. A négyéves Linda édesapja igyekszik a lányával lenni, amikor csak a munkahelyi elfoglaltságai engedik, hiszen az olasz Napoliban focizik.

Danielának nem okoz gondot, hogy meglátogassa őt és Lindát. Nemrég így tettek, és hogy a nagymamabázisuk teljes legyen, ikertestvérét, Veronika Nízlovát és lányát, Neát is magukkal vitték. 

A büszke anyuka, Daniela fotókat is posztolt, melyeken Linda tengerrel a háta mögött pózol. Azt írta a fotóhoz: „Az én kis Lobotkám egy kiránduláson”. A fotón feltűnik, hogy Linda mennyit nőtt, és az is, hogy mennyire hasonlít az apukájára. Gyönyörű kék szemű kislány, huncut csillogással a szemében. Imádnivaló!

Daniela az Instagram közösségi oldalon rendesen meglepte. A telefonján 11:11-et akart mutatni, de a rajongók valami egészen mást vettek észre. A záróképernyőjén ugyanis a lánya, Linda legújabb fotója látható, ex-pasijával, Lobotkával.

Read More

Post Comment