Search by category:
Egyéb kategória

Daniela Peštová legboldogabb pillanatai

Daniela Peštová legboldogabb pillanatai

Juhász Katalin

2024. 05. 13., h – 18:18

Az elmúlt vasárnap minden nő, aki anyának mondhatja magát, ünnepelt. Köztük volt sok szlovák és cseh híresség is. Akár úgy, hogy ők kaptak virágot, akár a közösségi médián keresztül emlékeztek meg anyukájukról és szenteltek neki szép szavakat.

Daniela Peštová (53), aki 28 évvel ezelőtt szült először, immár háromszoros anyuka. Volt férjével, Tommaso Buti olasz üzletemberrel van egy fia, Yannick (28), akit Paľo Habera (62) énekessel együtt neveltek ötéves kora óta. Később a párnak két közös gyermeke született: Ella lánya (21) és Paul Henry fia (15), és több mint két évtizeden át a csehszlovák showbiznisz egyik legstabilabb párját alkották. Hogyan emlékszik vissza Daniela a terhességeire most, évekkel később?

„Mindig is tudtam, hogy gyereket szeretnék, és nagyon élveztem a terhességet (igen, beleértve a 15+ kiló pluszt, a feszülő bőr szörnyű viszketését és a fájó mellbimbókat is)” – vallotta be a cseh modell az Instagramon. „Amikor a gyerekeim megszülettek, az volt életem legboldogabb pillanata, és hatalmas ajándéknak tartom, hogy ezt háromszor is átélhettem. Amivel azonban nem számoltam, az az, hogy mennyi félelemmel, aggodalommal és bizonytalansággal jár az anyaság. És hogy ez a sok félelem és aggodalom nem ér véget, amikor a gyerekek felnőnek. Ez örökké tart. Sosem lehetek biztos abban, hogy jól csinálom-e a gyereknevelést, hogy nem lehetett/lehetett volna-e jobban csinálni. Valószínűleg lehet. Biztosan lehet. De remélhetőleg az én gyerekeim egy nap nem engem fognak hibáztatni, mert a legjobb tudásom szerint csinálom” – tette hozzá szintén mosolyogva, és minden anyukának csodás ünnepeket kívánt.

Read More

Post Comment