Search by category:
Egyéb kategória

Tizenévesek után kutat a rendőrség: ez a felvétel a bizonyíték ellenük? Hihetetlen, amit tettek

Tizenévesek után kutat a rendőrség: ez a felvétel a bizonyíték ellenük? Hihetetlen, amit tettek

Mislay Edit

2024. 05. 14., k – 12:30

A rendőrség tinédzserek egy csoportját keresi. További részleteket azonban nem közöltek a közösségi oldalukon. De valószínűleg egy néhány nappal ezelőtti rendbontás miatt keresik őket.

Ha ismerik a képen látható fiatalok személyazonosságát, kérjük, értesítsenek minket a jól ismert 158-as számon vagy privát üzenetben a Facebookon – Polícia SR – Trenčiansky kraj. Fel kell tennünk nekik néhány kérdést” – közölte a rendőrség a közösségi oldalon. A rendőrség teljes bejegyzését és a cenzúrázatlan fotót ITT találja.

Néhány nappal ezelőtt egy trencséni zavargás híre járta be Szlovákiát. Akkor a tizenévesek egy csoportja szó szerint megrongálta az elhunytakkal kapcsolatos temetési hirdetményeket. Arról azonban fogalmuk sem volt, hogy az egész incidenst kamera rögzítette, és a felvételek az interneten keringenek. A rendőrség hivatalosan nem erősítette meg, hogy ugyanarról a fiatalokból álló „bandáról” van-e szó. A ruházatból ítélve azonban többé-kevésbé egyértelmű, hogy ugyanazokból a fiatalokból álló csoportról van szó. Ha ismeri az érintetteket, mindenképpen értesítse a rendőrséget.

(Plus jeden deň)

Read More

Post Comment